Search

Авторския спектакъл "Гибел или светло бъдеще" на Кристиана Бояджиева

"Така сме устроени, да вярваме, че нашите проблеми са единствено наши и най-трудни. Но някъде там има и други хора, които също се борят със същите трудности с които и ние. Заливани сме от информационна анархия чрез всички комуникационни канали и това ни прави скептични за повечето новини, дори някоя от тях да е истинска и човешка. Заслушваме се в тези истории, единствено и само когато те са част от нашите проблеми.

В този спектакъл разказваме три човешки истории, чиито проблеми са близки или далечни на някои от нас. Това са ежедневните проблеми, с които се сблъскваме, животът който живеем. Но животът днес не е по различен от живота вчера и няма да е по различен утре.

Във време в което сме разделени дори с най-близките си, всеки от нас има нужда да знае, че не е сам. Ние сме заедно! Ние сме част от едно общество и сме отговорни не само към себе си, защото проблемите на съседа са и наши проблеми. Защото ние СМЕ едно общество!"

- Кристиана Бояджиева /автор и режисьор/


Режисура: Кристиана Бояджиева Сценография и костюми: Кирил Наумов Композитор: Мартин Костакиев Фотография и плакат: Изабела Манолова Участват: Георги Грозев, Диана Спасова, Янислава Линкова


137 views0 comments